Kuvasin muutaman lasityön. Olen tehnyt osan viime talvena, osan jo vuosia sitten.
830536.jpg

Tämän kissatyön tein muutama vuosi sitten muistaakseni Spectrum Glass-sivuilla olleen mallin mukaan.
Tuo perhonen ei kuulu lasityöhön, vaan on tehty kalvovärillä. Olisin ottanut sen pois kuvauksen ajaksi, mutta se oli jo ollut niin kauan kiinni sisäikkunassa, että eipä se suostunut lähtemän. Olkoon siis edelleen paikoillaan. Samoin yläreunassa näkyvä osa pääskysestä on kalvovärityö.
Tätä lasityötä oli mukava tehdä ja kissa-aihe oli mieluinen.

830534.jpg
Tässä toinen kissa-ikkuna. Aurinko paistaa vähän hassusti, niin että osa työstä jää varjoon ja osa aurinkoon. Mutta en malttanut odotella auringon menoa pilven taa. Vähän huono kuva...

830538.jpg
Tämä on kellarin ikkuna. Siinä on kaksi puuta, jotka hyvällä mielikuvituksella myös erottaa. Lasina olen käyttänyt pelkästään kirkkaita laseja, osa mattapintaista, raakalasia, kissantassua, ovilasia jne. vähän kaikkea mahdollista. Tämä oli melko työläs tehdä, koska käytetyt lasit olivat paksuja ja osa paloista pieniä (puiden lehvät ja oksat). Mutta onneksi se on pysynyt vielä kasassa (ainakin toistaiseksi).
Hauska näitä on näperrellä :-)

830542.jpg

Tämän tein viime talvena häälahjaksi. Työtä piti tukea rautalangalla ulko- ja sisäpuolelta, koska oli noin paljon avoimia kohtia.
Tällaista tällä kertaa.