Eilen kävin hierojalla.

Aamulla kun sinne ajelin, niin oli ihan hyvä keli. Sitten iltapäivällä takaisin tullessa alkoi lumimyräkkä. Kävin tulomatkalla ruokakaupasta täydennystä hakemassa. Viivyin ehkä viisi minuuttia kaupassa ja autolle tullessani ikkunat olivat jo muurautuneet lumen peittoon. Tielle alkoi kasaantua lunta ja piti ajella rauhallisesti. Eipä tuo vastaantulijoillakaan vauhti päätä huimannut. Kelin mukaan ajeltiin.

Ajattelin, että lämmitän saunan ja pehmitän siellä vielä hartian ja selän lihaksia. Jäin kuitenkin vähäksi aikaa katselemaan televisiota kissa sylissä....   Heräsin siihen kun telkkari sammui napsahtaen. Sähköt meni poikki. Osasinhan tuota jo odotellakin, koska oli melkoinen myräkkä ulkona.

Sytyttelin siinä sitten kynttilöitä palamaan. Sähkökatkos kesti melkein tunnin.

Odottelin sitten vähän aikaa vielä, että kestääkö ne sähköt nyt varmasti, ennenkuin menin saunan lämmityspuuhiin. Varasin vettä vähän reilummin löylykiuluun, kaiken varalta, mutta hyvinhän se saunareissu onnistui ja sähkötkin pysyivät.

Sitten vasta parin tunnin päästä katkesivat uudelleen, tosin katkos ei ollut pitkä.

Sellaista se on, elämä maalla, avolinjojen varrella. Jos puu tms. kaatuu sähkölinjan päälle ei auta muuta kuin odotella ja toivoa, että sähkömiehet saavat vian korjattua.

 

Tänään kävi naapuri trkatorilla puhdistamassa pihan. Aina sitä jää hieman kolallakin otettavaa, mutta kyllä se on iso apu silti.

Olokin on jo parempi, kiitos hieronnan ja saunan.