... kevyesti. Olen joskus kuullut tuollaisen sanonnan..
Pitäisi kyllä keventää monella tapaa. Etenkin ruokapuolella, ja lisätä kasvisten ja vihannesten käyttöä. Ja lisätä liikuntaa, sen minkä vaan pystyy. Tuskin kuitenkaan olen ainoa, joka näin vuoden alkumetreillä tuollaisia miettii ;-D
Aloittaminen ei ole ollenkaan vaikeaa, mutta suuria hankaluuksia olen huomannut siinä, että pystyisin jatkamaan sinnikkäästi eteenpäin vielä ensimmäisen viikon jälkeen... Minne lie sisu kadonnut....huhuu?
Koska en ole saanut mitään uutta aikaan käsityörintamalla, tässä kuva aikaisemmista tekeleistä.
Eli löysin vielä lisää enkeleitä:

882846.jpg

Tämä suurempi on väriltään tumma lila, nauhat ovat vaaleata lilaa. Kuvassa näyttävät melkein mustilta.  Pikkuenkeli, joka on kuvaan pyrähtänyt, on taas tehty ylijäämäpaloista.
Noita paloja tahtoo kertyä suurempia ja pienempiä, ja niistäkin saa tehtyä kaikenlaisia juttuja.
Mutta noiden pienten palojen käsittelyssä on aivan yhtä paljon työtä kuin suurempienkin, joten kyllä niihin saa aikaa uppoamaan. Nyt työn alla on muutama palasten tuhoamistyö.
Ja suunnitteilla taas yksi lamppu. Eilen kävin lasikaupassa ja sieltä lähtiessäni huomasin, että pari lamppulasia matkasi mukanani uuteen kotiinsa. Kummallista, kuinka ne osaavatkin houkutella sieltä hyllystä käsin, että ota minut mukaasi :-)
Tämmöistä tänään. Kohta täytyy lähteä grafiikkakurssille. Mukavaa, että opiston kurssit taas alkoivat joululoman jälkeen.